За Нас

"Изи Колект" ООД е фирма създадена с една иновативна подбуда и по-точно да Ви улесни във вашето ежедневие, като Ви караме да забравите за ангажимента с изхвърлянето на ежедневният Ви битов отпадък.

Изхвърлянето на боклука ежедневно е една от най-досадните и отнемащи усилия дейност.


За да си спестите всички грижи, свързани с изхвърлянето на домашният Ви битов отпадък, можете да се възползвате от нашите услуги.


Предоставяме възможност на хора да им вземем ежедневният домашен боклук директно от вратата. Независимо дали е предаден лично или просто оставен пред апартамента.


Не сме фирма за извозване на индустриални и строителни отпадъци, за това искаме да уточним, че нашата идея е да Ви улесним във вашето ежедневие, като изхвърляме домашният Ви боклук от вкъщи.


Опитваме се да запазим София едно по-чисто място и същевременно да улесним живота на мнозина столичани. В момента в София новото строителство е много интензивно, създават се нови квартали и комплекси, но за момента в тях инфраструктурата за изхвърляне на боклук не е чак толкова добре развита. Следователно кофите за изхвърляне на боклук са поставени на доста голямо разстояние една от друга, което не винаги е удобно за хората живущи в новите райони.
Откакто отворихме врати, ние се ангажирахме да

предоставяме най-високо качество на услугата,
като обръщаме особено внимание на ефективната
работа, като същевременно поддържаме ясни линии
за комуникация с нашите клиенти.

©2020 Изи Колект ООД. Всички права запазени.