Daily Tasks, Made Simple

Пакет за Индивидуални Клиенти или Офиси

Този пакет Ви дава опцията да си запазвате 12 сесии месечно за взимане на боклук от Вашият адрес. Както имате опция да си разграфите взимането за целят месец напред в удобно за вас време, то така и имате възможността да ни повикате веднага и ще се отзовем на вашият адрес до 1 час. За този специфичен пакет  работното ни време е денонощно. В този случай дори и да ни повикате в 1:00 след някое домашно събиране, то ще се отзовем в порядъка на 1 час. Ако имате интерес в това да изхвърляме боклука Ви разделно, то с този индивидуален пакет трябва да ни уведомите предварително. Също така, ако Ви се наложи да надхвърлите 12-те си посещения месечно, имате опция за „Допълнително посещение“, което Ви дава възможност да Ви посетим допълнително (услугата се доплаща).

 

ВНИМАНИЕ! С индивидуални пакети и услугата "Повикай сега" обслужваме само определени квартали.

Вижте Карта с Квартали на Easy Collect

Пакет за Жилищни

Сгради или Входове

Предложеният пакет предоставя възможност за колективна услуга. Ангажираме се да посещаваме Вашият вход 2 пъти дневно по 3 пъти седмично. Загрижените за околната среда и природа хора от абониралите се, имат възможност да събират боклука си разделно, но без да се чудят къде да го изхвърлят. От Easy Collect Ви уверяваме, че той ще бъде изхвърлен на правилното за това място. Посещенията се извършват в предварително договорени дни веднъж сутрин и веднъж вече. Сутришното взимане на боклук от всеки апартамент се извършва от 6:00 до 10:00 часа, а вечерните от 18:00 до 22:00. По този начин възможно най-много Ви улесняваме спрямо различното работно време на живущите във входа. Дори не всичките Ви съседи да са съгласни за подобна услуга, то това не е проблем. В подобен случай екипът ни ще обслужва само абониралите се към пакета. 
Посочената цена от 99 лева месечно е за входове с големина до 12 апартамента. По големи жилищни сгради или входове с повече апартаменти, подлежат на допълнително договаряне. При интерес моля свържете се с нас на посочения Е-мейл или телефон в „Контакти“

Пакет за Жилищни

Комплекси

Предложеният пакет предоставя възможността за обслужване на цялостни жилищни комплекси, независимо от техният размер. Въпреки по-големят брой апартаменти, ние се ангажираме с задачата да изхвърляме вашият разделно събран боклук на нужното за целта място. Уверяваме Ви, че ако сте едни от хората, загрижени за околната среда и нямате в близост кофи за разделно изхвърляне на боклука, то ние се заемаме с задачата, усилията Ви да не бъдат напразни. При работа с жилищни комплекси се ангажираме с обслужване на всички апартаменти 3 пъти в седмицата, по 2 пъти дневно, в предварително договорени часове и дни. За посоченият колективен пакет, предлагаме както и лично предаване на боклука, така и безконтактно. Посочената цена от 799лв на месец е за жилищни комплекси до 100 апартамента. В случай, че комплекса надхвърля определеният брой апартаменти, се изготвя индивидуална оферта. За повече информация, моля не се колебайте да се свържете с нас!

©2020 Изи Колект ООД. Всички права запазени.